Kόσοβο: Διακόπηκε η συνεδρίαση λόγω ρίψης δακρυγόνων

Διακόπηκε η συνεδρίαση της βουλής του Κοσόβου λόγω ρίψης δακρυγόνων από τους βουλευτές της Αυτοδιάθεσης, όπου αναμενόταν προς ψήφιση το νομοσχέδιο για τη συμφωνία της οριοθέτησης με το Μαυροβούνιο. Το κοινοβούλιο συγκεντρώθηκε σήμερα το μεσημέρι για να ψηφίσει το εν λόγω νομοσχέδιο. Τη χθεσινή ημέρα, οι βουλευτές αντιπαρατέθηκαν  9 ώρες για τη συμφωνία της οριοθέτησης με το Μαυροβούνιο. Έπειτα από τη κοινοβουλευτική αντιπαράθεση, ο πρόεδρος της Βουλής, Καντρί Βεσέλι, έκλεισε τη συνεδρίαση και όρισε τη συνέχεια της για σήμερα, όπου θα ψηφιστεί το νομοσχέδιο, αφού στην αίθουσα παρευρίσκονταν μόνο 69 βουλευτές, ενώ για την ψήφιση αυτής της συμφωνίας χρειάζονται τα 2/3 των ψήφων των 120 βουλευτών.

Share this...
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter